top of page
Wat vinden onze leden
Review Personal Training

Ik heb heel vaak personal training gehad van Claudia. Wat ik erg waardeer is haar persoonlijke aanpak en positieve mindset! Ik volg heel graag personal training bij Schouten Personal Training! het helpt mij om fit te blijven ondanks een stressvolle kantoorbaan!

Daan - Veenendaal - 30 Jaar

Review personal training

Ik ben altijd meer sponsor dan bezoeker geweest van de sportschool. Kon me er niet toe zetten om te gaan. Met Claudia heb ik gekeken naar wat mij aanspreekt. En wat mijn mogelijkheden zijn.  Samen hebben we een plan opgesteld. Ik sport nu met plezier!

 

Elly - Veenendaal - 58 Jaar

Revieuw personal training

Naast dat ik fysiek fitter word van Claudia’s lessen vind ik ze erg stresverlichtend. Ze geeft enorm enthousiast les en weet precies hoe ze je moet helpen. In plaats van dat ik na de les moe ben krijg ik juist meer energie. Zeker aan te raden!

Maxime - Veenendaal - 22 Jaar

Nana B.

“Voordat ik personal training van Claudia kreeg, sportte ik heel onregelmatig in de sportschool zonder goed te weten hoe ik bepaalde oefeningen moest uitvoeren en welke oefeningen het best waren voor mijn lichaam. Samen met Claudia heb ik geleerd om oefeningen goed uit te voeren en ook mijn eetpatroon aan te pakken, waardoor ik veel fitter ben geworden. Door de PT ben ik meer op mijn voeding gaan letten en sport ik veel zelfverzekerder. Bovendien was de combinatie tussen boksen en krachttraining heel leuk. Een aanrader dus! "

Leanne B.

“Claudia is erg enthousiast en dat neemt ze mee in elke training! Ze kijkt goed naar wat je kan en daagt je uit.”

Shifra B

"Claudia Schouten is echt iemand die van haar hobby haar werk heeft gemaakt :)
In groepslessen, creëerde Claudia een gezellige groepssfeer, maar was ze ook op elk individu gericht.
Er werd rekening gehouden met het feit dat niet iedereen op hetzelfde niveau zat, waardoor je vrijheid voelt voor een sportieve ontwikkeling op jouw tempo.
Ze kijkt samen met je wat voor doel je wil behalen, en motiveert je daar heel positief in.
Daarom raad ik Schouten personal training zeker aan."
bottom of page