top of page
Bootcamp veenendaal

Bootcamp Veenendaal

Iedere maandag van 19:00 tot 20:00 in Kwintelooijen &

woensdag van 09:00 tot 10:00 in het Stadspark

Buiten sporten in Veenendaal: jouw woensdagochtend & maandagavond

Nieuw: sinds 21 maart zijn er ook small group trainingen!

Bootcamp in kwintelooijen Veenendaal

Buiten fit worden

Onze bootcamp sessies zijn ontworpen om je zowel op kracht als uithoudingsvermogen te trainen. Of je nu een beginner bent of al meer gevorderd, je kunt op je eigen niveau meedoen. De gemiddelde leeftijd van bootcampers is tussen de 28 - 48, maar voel je ook welkom als je ouder/jonger bent! Soms werken we in een circuit, soms als duo en soms in spelvorm. Altijd leuk, altijd uitdagend.

Zon of regen, bootcamp gaat altijd door!

Waarom bootcamp?

 • Gemotiveerde groep: Train met gelijkgestemden die het beste uit zichzelf en elkaar willen halen. Voel je onderdeel van onze community!

 • In 2024 doen we met een aantal bootcampers mee aan MudMasters, super leuk als je deel wil worden van ons team! Niet verplicht natuurlijk.

 • Voor beginners tot gevorderden: Of je nu wilt werken aan een sterker lichaam of je conditie wilt verbeteren, onze bootcamp is voor iedereen.

 • Gezelligheid & plezier: Naast het harde werk is er ook tijd voor een lach. Fitness mag leuk zijn, want dan houd je het beter vol.

Bootcamp stadspark veenenedaal
Bootcamp in Veenendaal

Persoonlijke aandacht

Bij onze bootcamp in het stadspark van Veenendaal geloven we in een persoonlijke aanpak. Onze professionele trainers zorgen ervoor dat de workouts zijn afgestemd op jouw persoonlijke behoeften en doelen. Heb je een blessure? Geen zorgen, we passen de oefeningen aan, zodat je veilig en effectief kunt trainen. Of je nu wilt afvallen, sterker wilt worden, of gewoon plezier wilt hebben, wij zorgen ervoor dat je elke week met een voldaan gevoel naar huis gaat.

-START NU! GA VOOR SPORT, FUN EN RESULTAAT-

Zie ik jou bij de bootcamp?

proefles

Bedankt voor je aanmelding!

Aanmelden proefles bootcamp

Laat je gegevens achter en meld je aan voor een proefles.

Veelgestelde vragen

 • Wat is bootcamp?
  Bootcamp is een energieke en afwisselende groepstraining in de buitenlucht die is ontworpen om je uit te dagen en te motiveren. Met een mix van cardiovasculaire oefeningen, krachttraining en samenwerkingsoefeningen, biedt een bootcamp een complete lichaamstraining. We wisselen wekelijks af tussen verschillende vormen zoals circuit workouts, duo trainingen of H.I.I.T. Zo blijven de trainingen afwisselen, uitdagend en leuk!
 • Voor wie is bootcamp?
  Bootcamp is geschikt voor zowel beginners als gevorderde sporters. Bootcamp is ideaal voor mensen die streven naar gewichtsverlies, spieropbouw, of verbetering van de algehele conditie in een energieke en sociale omgeving.
 • Hoe goed is bootcamp voor je?
  Bootcamp is uitstekend voor je algehele conditie. Het biedt een volledige lichaamstraining die zowel kracht als uithoudingsvermogen kan verbeteren. Door de hoge intensiteit en variatie in oefeningen, bevordert het gewichtsverlies, verhoogt het de stofwisseling, en bouwt het spieren op. Bovendien kan de groepsdynamiek in een bootcamp je motivatie en plezier in het trainen verhogen, wat kan bijdragen aan een consistente trainingsroutine.
 • Is bootcamp altijd buiten?
  ​Ja, bootcamp wordt altijd buiten gehouden in kwintelooijen of het stadspark, waar we de natuurlijke omgeving benutten voor een gevarieerde en uitdagende training. In de winter wordt de maandagavond bootcamp gehouden in het centrum, vanwege de verlichting, leuke obstakels en een overdekte parkeerplek waar je droog kan trainen.
 • Hoe snel zie je resultaat door bootcamp?
  Hoe snel je resultaat ziet met bootcamp is afhankelijk van diverse factoren zoals je startniveau, de intensiteit van de trainingen, en je algehele levensstijl. Gemiddeld kunnen deelnemers beginnen met het zien van merkbare veranderingen in kracht en uithoudingsvermogen binnen 4 tot 6 weken.
bottom of page