top of page
personal trainer veenendaal

Personal trainer Veenendaal

Jouw personal trainer aan huis en buiten in Veenendaal

Claudia is jouw personal trainer aan huis en voor buiten personal training

Met buiten personal training geniet je van de frisse lucht en natuur, terwijl je jouw fitnessdoelen nastreeft in een inspirerende en vrije omgeving. Kies voor training aan huis en ervaar het ultieme gemak en comfort, met op maat gemaakte workouts die naadloos passen in jouw drukke leven, direct aan je voordeur.

Op maat gemaakt 

Wij hebben geen zware gewichten, verplichte weegschaalsessies of overal spiegels die je constant confronteren. Het is tijd voor een plek die echt om jou draait en je unieke behoeften begrijpt en respecteert.

Train waar en wanneer jij wilt

Schouten personal training biedt personal training die verder gaat dan de traditionele sportschoolervaring. Stel je voor dat je traint in de frisse buitenlucht van het stadspark Veenendaal, waar je kunt genieten van de natuur en de gratis vitamine D van het zonnetje.

 

Of wat dacht je van een op maat gemaakte training gewoon aan huis of op je werk, waar je in je vertrouwde omgeving kunt trainen zonder tijd te verliezen aan reizen? Claudia's benadering is flexibel, persoonlijk en helemaal afgestemd op jouw leven en doelen.

PT-schouten-9947.jpg
Sporten in Veenendaal small group training

Professionele begeleiding

Als je verlangt naar een persoonlijke touch, naar iemand die jouw naam kent, jouw doelen begrijpt, en precies weet hoe je daar kunt komen, dan is het tijd om de overstap te maken.

Claudia ziet jou niet als gewoon een andere klant; ze ziet een individu met unieke verlangens, uitdagingen en ambities. Of je nu buiten in de frisse lucht wilt trainen en genieten van de natuur, of de voorkeur geeft aan de comfort van je eigen huis, Claudia's aanpak draait om jou. Ze is er om je te begeleiden, te ondersteunen, en je aan te moedigen op jouw persoonlijke fitnessreis. 

 

Voor wie is personal training?

 • Wil jij lekker buiten sporten en genieten van de frisse lucht en het zonnetje?

 • Zoek je naar één-op-één begeleiding om jouw specifieke fitnessdoelen te bereiken?

 • Heb je een blessure en wil je veilig en effectief trainen om weer op je best te zijn?

 • Vind je het moeilijk om gemotiveerd te blijven in de sportschool? Ben je op zoek naar flexibiliteit zonder vast te zitten aan een lang en duur abonnement?

 • Wil je niet alleen fysieke training, maar ook voedingsadvies?

 • Heb je jonge kinderen of een drukke baan, en zoek je naar personal training aan huis?

 • Ben je klaar om een gezondere levensstijl na te streven, maar weet je niet zeker waar te beginnen?

 • Zoek je naar een positieve en ondersteunende omgeving die je helpt om je volledige potentieel te bereiken?

 

-Ga voor duurzame resultaten-

Ervaar of personal training past bij jou

proefles

Aanmelden proefles personal training

Bedankt voor je aanmelding!

Laat je gegevens achter en meld je aan voor een gratis en vrijblijvende proefles en kennismaking. 

Veelgestelde vragen

 • Wat is bootcamp?
  Bootcamp is een energieke en afwisselende groepstraining in de buitenlucht die is ontworpen om je uit te dagen en te motiveren. Met een mix van cardiovasculaire oefeningen, krachttraining en samenwerkingsoefeningen, biedt een bootcamp een complete lichaamstraining. We wisselen wekelijks af tussen verschillende vormen zoals circuit workouts, duo trainingen of H.I.I.T. Zo blijven de trainingen afwisselen, uitdagend en leuk!
 • Voor wie is bootcamp?
  Bootcamp is geschikt voor zowel beginners als gevorderde sporters. Bootcamp is ideaal voor mensen die streven naar gewichtsverlies, spieropbouw, of verbetering van de algehele conditie in een energieke en sociale omgeving.
 • Hoe goed is bootcamp voor je?
  Bootcamp is uitstekend voor je algehele conditie. Het biedt een volledige lichaamstraining die zowel kracht als uithoudingsvermogen kan verbeteren. Door de hoge intensiteit en variatie in oefeningen, bevordert het gewichtsverlies, verhoogt het de stofwisseling, en bouwt het spieren op. Bovendien kan de groepsdynamiek in een bootcamp je motivatie en plezier in het trainen verhogen, wat kan bijdragen aan een consistente trainingsroutine.
 • Is bootcamp altijd buiten?
  ​Ja, bootcamp wordt altijd buiten gehouden in het stadspark, waar we de natuurlijke omgeving benutten voor een gevarieerde en uitdagende training. In de winter wordt de maandagavond bootcamp gehouden in het centrum, vanwege de verlichting, leuke obstakels en een overdekte parkeerplek waar je droog kan trainen.
 • Hoe snel zie je resultaat door bootcamp?
  Hoe snel je resultaat ziet met bootcamp is afhankelijk van diverse factoren zoals je startniveau, de intensiteit van de trainingen, en je algehele levensstijl. Gemiddeld kunnen deelnemers beginnen met het zien van merkbare veranderingen in kracht en uithoudingsvermogen binnen 4 tot 6 weken.
bottom of page