top of page
personal trainer veenendaal

Personal trainer Veenendaal

Je hoeft het niet meer alleen te doen!

Claudia is jouw personal trainer als je weer lekker en fit in je vel wil zitten

Met personal training in de studio geniet je van de privacy, persoonlijke aandacht en een  training die past bij jou en jouw doelen. Of je nou wekelijks maar een half uur de tijd hebt, of  klaar bent om een commitment te maken: je kan op ieder moment instappen.

Personal Training studio Veenendaal

Op maat gemaakt 

Je hoeft jezelf nooit meer te vergelijken met een ander, want de focus ligt op de beste versie van jou. We hebben geen harde muziek (tenzij jij dat wil natuurlijk) grote spiegels en bezette apparaten, maar een  hygiënische en rustige locatie waar jij centraal staat. Je traint hier op jouw eigen niveau, en haalt het maximale uit jouw doel. 

 

Sneller resultaat

Door personal training te volgen behaal je vaak sneller resultaat dan in een gewone sportschool.

Als stok achter de deur heb je een trainer die iedere week weer voor je klaarstaat. Je hoeft nooit meer te googlen naar antwoorden over fitness, voeding en afvallen want je trainer staat naast je om al die vragen te beantwoorden. Ook motiveert een trainer je om het meeste uit je workout te halen en om op een optimale en effectieve manier te trainen.

PT-schouten-9947.jpg
Personal Trainer Veenendaal

Professionele begeleiding

Als je verlangt naar een persoonlijke touch, naar iemand die meer dan jouw naam kent, jouw doelen begrijpt, en precies weet hoe je daar kunt komen, dan is het tijd om de overstap te maken.

Je bent hier niet zo maar een klant; je bent een individu met unieke verlangens, uitdagingen en ambities. Daarom denken we altijd met je mee hoe we de trainingen en oefeningen altijd passend kunnen maken zodat jij het trainen goed volhoudt. We moedigen je aan en ondersteunen je in jouw fitnessreis!

 

Voor wie is personal training?

 • Wil jij op jouw niveau sporten en genieten van privacy en kleinschaligheid?

 • Zoek je naar één-op-één begeleiding om jouw specifieke fitnessdoelen te bereiken?

 • Heb je een blessure en wil je veilig en effectief trainen om weer op je best te zijn?

 • Vind je het moeilijk om gemotiveerd te blijven in de sportschool? Ben je op zoek naar flexibiliteit zonder vast te zitten aan een lang en duur abonnement?

 • Wil je niet alleen fysieke training, maar ook voedingsadvies?

 • Heb je jonge kinderen of een drukke baan, en zoek je naar personal training aan huis?

 • Ben je klaar om een gezondere levensstijl na te streven, maar weet je niet zeker waar te beginnen?

 • Zoek je naar een positieve en ondersteunende omgeving die je helpt om je volledige potentieel te bereiken?

 

-Ga voor duurzame resultaten-

Ervaar of personal training past bij jou

proefles

Aanmelden proefles personal training

Bedankt voor je aanmelding!

Laat je gegevens achter en meld je aan voor een gratis en vrijblijvende proefles en kennismaking. 

Veelgestelde vragen

 • Wat is bootcamp?
  Bootcamp is een energieke en afwisselende groepstraining in de buitenlucht die is ontworpen om je uit te dagen en te motiveren. Met een mix van cardiovasculaire oefeningen, krachttraining en samenwerkingsoefeningen, biedt een bootcamp een complete lichaamstraining. We wisselen wekelijks af tussen verschillende vormen zoals circuit workouts, duo trainingen of H.I.I.T. Zo blijven de trainingen afwisselen, uitdagend en leuk!
 • Voor wie is bootcamp?
  Bootcamp is geschikt voor zowel beginners als gevorderde sporters. Bootcamp is ideaal voor mensen die streven naar gewichtsverlies, spieropbouw, of verbetering van de algehele conditie in een energieke en sociale omgeving.
 • Hoe goed is bootcamp voor je?
  Bootcamp is uitstekend voor je algehele conditie. Het biedt een volledige lichaamstraining die zowel kracht als uithoudingsvermogen kan verbeteren. Door de hoge intensiteit en variatie in oefeningen, bevordert het gewichtsverlies, verhoogt het de stofwisseling, en bouwt het spieren op. Bovendien kan de groepsdynamiek in een bootcamp je motivatie en plezier in het trainen verhogen, wat kan bijdragen aan een consistente trainingsroutine.
 • Is bootcamp altijd buiten?
  ​Ja, bootcamp wordt altijd buiten gehouden in kwintelooijen of het stadspark, waar we de natuurlijke omgeving benutten voor een gevarieerde en uitdagende training. In de winter wordt de maandagavond bootcamp gehouden in het centrum, vanwege de verlichting, leuke obstakels en een overdekte parkeerplek waar je droog kan trainen.
 • Hoe snel zie je resultaat door bootcamp?
  Hoe snel je resultaat ziet met bootcamp is afhankelijk van diverse factoren zoals je startniveau, de intensiteit van de trainingen, en je algehele levensstijl. Gemiddeld kunnen deelnemers beginnen met het zien van merkbare veranderingen in kracht en uithoudingsvermogen binnen 4 tot 6 weken.
bottom of page