top of page

Bewegen is goed

en goed bewegen is beter

Hallo ik ben Claudia, en leuk dat je kijkt op deze pagina!

Ik ben personal trainer, leefstijlcoach en sinds 2021 eigenaar van Schouten Personal Training.

Ik heb 10 jaar lang verschillende vechtsporten beoefend en in 2015 de geweldige wereld van fitness ontdekt. Ik heb een vierjarige sportopleiding gevolgd en verschillende extra cursussen gevolgd m.b.t. fitness, voeding en coaching. 

Behalve outdoor fitness hou ik ook ontzettend veel van dansen en geloof ik dat sporten meer is dan fitheid en kwaliteit van leven maar dat het ook gaat om plezier.

 

Mijn werk is ook mijn passie, ik doe het dan ook met erg veel plezier. Ik geloof dat personal training voor iederéén is, en werk graag met allerlei soorten mensen. Krijg je te maken met een burn-out? En wil je weer jouw kracht terugkrijgen? Of wil je gewoon lekker met jouw vriend(in) een pittig sportlesje volgen? Ieder persoon heeft andere wensen en doelen, en ik sta voor je klaar om je te helpen doelen te stellen en te bereiken! 


Naast mijn werk als personal trainer ben ik sinds 2020 getrouwd met Daniël. Wij wonen samen in het mooie Veenendaal. Hij hield nooit van sporten, maar inmiddels wel! Hoe mooi kan het leven soms zijn.

  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn
WhatsApp Image 2021-12-05 at 15.36.55.jpeg
Over Claudia Schouten / Schouten personal training
Over Claudia: About
bottom of page