top of page

Tarieven

Personal training is een investering in jezelf. Het is goedkoper dan een sportschool abonnement dat niet wordt gebruikt.

Aanwijzing personal training kracht balansoefening

Een losse personal training is €29,95

Dit is echt verreweg de goedkoopste personal training in Veenendaal.  Het kan nog voordeliger door voor een 10-rittenkaart te kiezen. Je kan ook kiezen voor achteraf betalen! 

Je betaald dan maandelijks alleen voor wanneer je wel hebt gesport.

 Personal Training aan huis Veenendaal

Een losse personal training aan huis is  €64,95-

Training aan huis is de meest tijd efficiënte manier van trainen. Je kan korting krijgen door een rittenkaart aan te schaffen maar je kan ook kiezen voor achteraf betalen. Hoe vaker je per week wil trainen, hoe minder je betaalt.

(Dus nog minder dan €64,95,- per keer)

Bootcamp in Veenendaal

Een losse bootcamp is €7,50 per keer

Bootcamp is de leukste les die er is, en is een budgetvriendelijke optie. Je hebt de voordelen van een professionele trainer en een leuke groep.

Je kan kiezen voor een rittenkaart of een maandelijks lidmaatschap. Een lidmaatschap is al vanaf €26,- per maand (€6,- per les).

Flexibele tarieven

Hoe vaker je traint, hoe goedkoper het wordt! 

Wil je graag personal training (aan huis) maar wil je vaker dan een keer per week trainen? Neem dan snel contact op want hoe vaker je komt trainen, hoe goedkoper de trainingen worden. Goedkoper dus dan de standaard tarieven die hierboven worden genoemd. 

 

Wist je dat je kan kiezen voor achteraf betalen?

Je betaald dan maandelijks alleen voor wanneer je hebt gesport. Je zit dus niet vast aan een duur abonnement maar je kan echt trainen op jouw voorwaarden. 

Wees geen sponsor maar sporter. 

Ben je meer een sponsor van de sportschool dan dat je daadwerkelijk komt sporten? Dan zijn bovengenoemde opties ideaal! Maar....niet voor iedereen ideaal om doelen te bereiken. Wil je die doelen toch bereiken en heb je net een extra stok achter de deur nodig dan kan je ook kiezen voor vooraf betalen. Alles is mogelijk in overleg. ​

Online training vanaf €15,- per maand.

Extra voedingsplan €14,50

Tarieven van schouten personal training
bottom of page