top of page
personal trainer veenendaal

Leefstijlcoaching Veenendaal

In 60 dagen 4-6 KG afvallen, een sportpatroon vinden wat je wel volhoudt, eindelijk een relaxte leefstijl: wat je doel ook is, bij Schouten Personal Training volg je leefstijlcoaching die aansluit bij jouw leven!

Leefstijlcoaching: praktisch en motiverend

Je weet wel hoe het moet, maar toch lukt het maar niet om af te vallen. Je wil meer ontspannen maar met jouw drukke leven komt het er gewoon niet van. Je hebt het nu al lang genoeg zelf geprobeerd maar het is tijd voor verandering. Tijd om te werken aan een gezonde leefstijl. Vanuit het comfort van jouw eigen huis door online coaching, of face to face in de coachruimte onder het genot van een kopje thee

Leefstijlcoaching

60 dagen traject

Schouten personal training biedt meer dan alleen personal training. Want met personal training werk je vooral aan jouw fysieke kracht en conditie. Maar hoe zit het met jouw mentale kracht? Tijdens het trainen is er veel winst te behalen, maar hoe staat het er voor als je in het weekend thuis de koelkast open trekt? Er is nog ze veel meer winst te behalen buiten alleen het trainen om.

Tijdens een 60 dagen traject krijg je een kickstart van een gezonde leefstijl. Het traject biedt inzicht en helpt je goed op weg. Als het traject is afgerond heb je de mogelijkheid om coaching te blijven volgen, maar de bedoeling is dat je tools en handvatten meekrijgt die je kan blijven toepassen.

BRAVO compas

Het BRAVO compas is de kern van leefstijlcoaching. BRAVO staat voor Bewegen, Roken, Alcohol,Voeding en Ontspanning. Tijdens een traject kunnen meerdere pijlers aan bod komen, maar we kunnen ook focussen op een of twee pijlers. Vaak overlappen ze elkaar wel. Als je wilt afvallen is voeding belangrijk, maar ook jouw kwaliteit van slaap (ontspanning) en hoeveel je beweegt. Jij hebt de regie over op welke pijlers we de focus leggen. 

Ontspannen leefstijl veenendaal
Leefstijl coaching Veenendaal

Coaching die bij jou past

Het BRAVO compas is maar een compas. Tijdens een coachingstraject gaat het om jouw concrete vraagstuk. Waar heb je precies moeite mee? Of wil je samen uitvogelen waar het telkens mis gaat? Waar sommige mensen meer behoefte hebben aan praktische kennis, hebben anderen meer behoefte aan een stok achter de deur & motivatie. Coaching gaat dieper dan een standaard eetschema, het gaat ook over gedrag, patronen en hoe je om kan gaan met sociale druk. 

-Ga voor duurzame resultaten-

Ervaar of leefstijlcoaching bij jou past

proefles

Kennismaken
Online of onder het genot van een kop thee

Bedankt voor je aanmelding!

Laat je gegevens achter en meld je aan voor een gratis en vrijblijvende kennismaking. 

Veelgestelde vragen

 • Wat is bootcamp?
  Bootcamp is een energieke en afwisselende groepstraining in de buitenlucht die is ontworpen om je uit te dagen en te motiveren. Met een mix van cardiovasculaire oefeningen, krachttraining en samenwerkingsoefeningen, biedt een bootcamp een complete lichaamstraining. We wisselen wekelijks af tussen verschillende vormen zoals circuit workouts, duo trainingen of H.I.I.T. Zo blijven de trainingen afwisselen, uitdagend en leuk!
 • Voor wie is bootcamp?
  Bootcamp is geschikt voor zowel beginners als gevorderde sporters. Bootcamp is ideaal voor mensen die streven naar gewichtsverlies, spieropbouw, of verbetering van de algehele conditie in een energieke en sociale omgeving.
 • Hoe goed is bootcamp voor je?
  Bootcamp is uitstekend voor je algehele conditie. Het biedt een volledige lichaamstraining die zowel kracht als uithoudingsvermogen kan verbeteren. Door de hoge intensiteit en variatie in oefeningen, bevordert het gewichtsverlies, verhoogt het de stofwisseling, en bouwt het spieren op. Bovendien kan de groepsdynamiek in een bootcamp je motivatie en plezier in het trainen verhogen, wat kan bijdragen aan een consistente trainingsroutine.
 • Is bootcamp altijd buiten?
  ​Ja, bootcamp wordt altijd buiten gehouden in kwintelooijen of het stadspark, waar we de natuurlijke omgeving benutten voor een gevarieerde en uitdagende training. In de winter wordt de maandagavond bootcamp gehouden in het centrum, vanwege de verlichting, leuke obstakels en een overdekte parkeerplek waar je droog kan trainen.
 • Hoe snel zie je resultaat door bootcamp?
  Hoe snel je resultaat ziet met bootcamp is afhankelijk van diverse factoren zoals je startniveau, de intensiteit van de trainingen, en je algehele levensstijl. Gemiddeld kunnen deelnemers beginnen met het zien van merkbare veranderingen in kracht en uithoudingsvermogen binnen 4 tot 6 weken.
bottom of page