top of page
Personal Trainer aan huis sit up

Personal Training aan huis

Zeg vaarwel tegen uren zwoegen in de drukke sportschool en zeg hallo tegen optimaal trainen vanuit huis

Doelen behalen

Geen excuses

Op maat gemaakte trainingen          

Geen oppas nodig

Comfort van je eigen huis

Altijd dezelfde trainer die jou écht kent en weet wat je nodig hebt

Ik wil fit worden vanuit huis!

Bedankt voor de inzending!

Waarom Schouten Personal Training?

TRX Row Personal Training Veenendaal

Ik snap je helemaal
Je werkt hard, hebt kinderen of het leven is al druk genoeg van zichzelf. Je wilt werken aan je gezondheid maar bent al snel een hele avond kwijt aan een sportschool bezoek. Die tijd heb je soms gewoon niet en het is moeilijk om het sporten vol te houden. Behalve dat vraag je je misschien ook nog eens af of wat je doet wel effectief is? Hoe werken de apparaten? Moet ik cardio of kracht doen, en hoeveel herhalingen? 
Waarom doet die gozer naast me dezelfde oefening zo makkelijk en heb ik het zo zwaar?  Waarom
val ik maar niet af? Door de sportschool naar je huis te brengen ben je van al die ongemakken af. Je traint op jouw manier, stap voor stap naar een fitter lichaam. Je hoeft het niet alleen te doen, ik help je graag!

 • Facebook
 • Instagram

Veelgestelde vragen

 • Wat is bootcamp?
  Bootcamp is een energieke en afwisselende groepstraining in de buitenlucht die is ontworpen om je uit te dagen en te motiveren. Met een mix van cardiovasculaire oefeningen, krachttraining en samenwerkingsoefeningen, biedt een bootcamp een complete lichaamstraining. We wisselen wekelijks af tussen verschillende vormen zoals circuit workouts, duo trainingen of H.I.I.T. Zo blijven de trainingen afwisselen, uitdagend en leuk!
 • Voor wie is bootcamp?
  Bootcamp is geschikt voor zowel beginners als gevorderde sporters. Bootcamp is ideaal voor mensen die streven naar gewichtsverlies, spieropbouw, of verbetering van de algehele conditie in een energieke en sociale omgeving.
 • Hoe goed is bootcamp voor je?
  Bootcamp is uitstekend voor je algehele conditie. Het biedt een volledige lichaamstraining die zowel kracht als uithoudingsvermogen kan verbeteren. Door de hoge intensiteit en variatie in oefeningen, bevordert het gewichtsverlies, verhoogt het de stofwisseling, en bouwt het spieren op. Bovendien kan de groepsdynamiek in een bootcamp je motivatie en plezier in het trainen verhogen, wat kan bijdragen aan een consistente trainingsroutine.
 • Is bootcamp altijd buiten?
  ​Ja, bootcamp wordt altijd buiten gehouden in kwintelooijen of het stadspark, waar we de natuurlijke omgeving benutten voor een gevarieerde en uitdagende training. In de winter wordt de maandagavond bootcamp gehouden in het centrum, vanwege de verlichting, leuke obstakels en een overdekte parkeerplek waar je droog kan trainen.
 • Hoe snel zie je resultaat door bootcamp?
  Hoe snel je resultaat ziet met bootcamp is afhankelijk van diverse factoren zoals je startniveau, de intensiteit van de trainingen, en je algehele levensstijl. Gemiddeld kunnen deelnemers beginnen met het zien van merkbare veranderingen in kracht en uithoudingsvermogen binnen 4 tot 6 weken.
bottom of page