top of page
ClaudiaWebsite-1689-2_edited_edited.jpg

Personal Training

Bereik jouw fitnessdoelen met personal training.  Je krijgt één-op-één begeleiding om jouw specifieke doelen te bereiken. Je krijgt een op maat gemaakte training met directe feedback zodat je nog beter gaat trainen. Trainingen worden gegeven in de heerlijke buitenlucht in het stadspark Veenendaal of aan huis. Je krijg de motivatie, ondersteuning en expertise die je nodig hebt om jouw fitnessdoelen op een veilige en effectieve manier te behalen. Start vandaag nog  jouw persoonlijke fitnessreis!

Personal Training

Doelen bereiken

Wil je je fitnessdoelen bereiken en een gezondere levensstijl nastreven? Dan ben je bij Schouten Personal Training aan het juiste adres.

Bij Schouten Personal Training geloven we in de kracht van persoonlijke begeleiding. Geen enkel individu is hetzelfde, en daarom bieden we op maat gemaakte trainingsprogramma's die specifiek zijn afgestemd op jouw behoeften, voorkeuren en doelstellingen. Of je nu wilt afvallen, spiermassa wilt opbouwen, je conditie wilt verbeteren of gewoon fitter en sterker wilt worden, wij ontwikkelen een programma dat bij jou past. Geen een personal training is het zelfde, en we houden iedere training leuk en uitdagend. De trainingen worden systematisch opgebouwd maar je mag zelf aangeven wat je wel of niet een fijne manier van trainen vindt, zodat je het trainen leuk blijft vindt en je het langer vol blijft houden.

Blessures

Ook voor mensen met blessures is personal training een ideale uitkomst. We trainen met en om de blessures heen, en kunnen zelfs werken aan de verbetering van de blessures. 

Bij Schouten Personal Training draait het niet alleen om de fysieke aspecten van fitness, maar ook om een gehele benadering van gezondheid en welzijn. We bieden ook voedingsadvies en coaching om ervoor te zorgen dat je op alle fronten de juiste ondersteuning krijgt. We helpen je gezonde eetgewoonten te ontwikkelen die passen bij jouw doelen en levensstijl, zodat je niet alleen resultaten behaalt tijdens de training, maar ook daarbuiten.

Je kan trainen in de frisse buitenlucht, maar je kan ook gaan voor een personal training aan huis. Een personal training aan huis is ideaal als je bijvoorbeeld jonge kinderen hebt of een drukke baan met weinig tijd.

Trainen buiten is fijn omdat je er echt even uit bent, en kan genieten van de fijne tijd buiten en het zonnetje. Inclusief de gratis vitamine D!

Flexibiliteit

Je zit niet vast aan een lang een duur abonnement zoals bij de spotschool, waar je na 3 weken toch nooit meer komt omdat je niet weet wat je moet doen, maar je kan flexibel komen trainen. 

Positieve omgeving

Bij Schouten Personal Training streven we ernaar om een positieve en ondersteunende omgeving te creëren waarin je je op je gemak voelt en je volledige potentieel kunt bereiken. We zijn toegewijd om je te helpen jouw doelen te bereiken en jouw fitnessreis tot een succes te maken.

bottom of page