top of page
Search
  • Writer's pictureClaudia Schouten

Tijd tekort!

Updated: Sep 28, 2023

Welkom op mijn eerste blog, leuk dat je leest.

In de wereld van fitness en gezondheid is er nog zo veel wat je te weten kan komen, en ik hoop je met deze blog's te informeren en inspireren.


Even voorstellen:

Als je mij nog niet kent, hi! Mijn naam is Claudia en ik ben eigenaar van Schouten Personal Training. Ik heb tijdens mijn opleiding sport en bewegen heel veel geleerd over een gezonde leefstijl en ik deel graag mijn kennis en passie. Mijn doel als trainer is om jou te inspireren en informeren naar een gezondere leefstijl Of je nou 2x per week bij Schouten Personal Training traint, of alleen deze blog leest, hopelijk heb je er wat aan.


Extra informatie buiten de trainingen om.

Tijdens de trainingen zijn we gefocust op het hier en nu, en komen we soms niet toe aan alle vragen. Er is nog zo veel meer informatie die ik je graag mee wil geven. Vragen zoals: wat kan ik het beste eten na het sporten? Moet ik cardio of kracht doen om af te vallen? Wat is het verschil tussen koolhydraten en suiker? ( of is dat hetzelfde?), hoe kan ik het sporten weer oppakken na een bevalling? Is het gezond om iedere dag te trainen? En zo kan ik nog wel even doorgaan.


Wil je meer weten over gezond leven, voeding, fitness en leefstijl? Hou dan vooral deze blog in de gaten.


Groetjes!


6 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page